Om selskapet

På markedet siden 1988.

Selskapets historie og utvikling

ZANO Smart City-møbler

ZANO har vært aktiv på markedet i 34 år. Selskapets hovedkvarter og fullt utstyrte produksjonshall ligger i Den europeiske union: sør i Polen, i byen Krakow. Opprinnelig fokuserte selskapet på gatemøbler i retrostil, og møblerte blant annet det historiske torget i Krakow. Over tid har tilbudet blitt beriket med bymøbler som inkorporerer de nyeste trendene innen design. De siste årene har ZANO gått inn i en ny utviklingsfase ved å utvikle en ny gren av "smart city"-produkter - smarte bymøbler utstyrt med solcellepaneler, WiFi-tilgang, Bluetooth-tilkobling, USB-porter, LED-belysning og høyttalere.

Se ZANO-produkter.

Zanos 3D-designavdeling - "design først"

Med sin egen 3D-designavdeling - har Zano designet og satt i produksjon mer enn 500 unike design av bymøbler. Parallelt gir Zano råd om design, optimaliserer de små arkitekturdesignene som sendes til oss og - til slutt - produserer urbane møbler basert på eksterne design. ZANO-møbler er designet i henhold til en "design først"-tilnærming: for å gjøre byrommene vakrere og mer tilgjengelige for brukerne, er design i forkant av våre aktiviteter - både utseendet og funksjonen til bymøbler.

Mer om designsamarbeid: https://www.zano.pl/plus

Holdbare og edle materialer


For produksjon av bymøbler bruker Zano hovedsakelig de mest verdsatte materialene: svart og rustfritt stål, bartre (lokale europeiske arter) og løvtre (eksotiske arter) og HPL, et svært slitesterkt høytrykkslaminat. Dette materialvalget betyr at møblene ikke bare ser bra ut, men også er svært motstandsdyktige mot de vanskelige eksterne forholdene de må fungere i, dvs. høye temperaturamplituder, fuktighet, trykk og atmosfæriske faktorer som regn, snø og UV-stråling fra solen.

Du kan finne ut mer om materialene her: ståltyper, tretyper og farger

Internasjonalt samarbeid og eksport

Takket være sin sterke tilstedeværelse på Internett og sin moderne tilnærming til produksjon og distribusjon av gatemøbler, har Zano etablert partnerskap med mange profesjonelle forretningspartnere over hele verden. Zano leverer nå gatemøbler - både gjennom sitt nettverk av partnere og ved å involvere sin egen salgsavdeling - til alle deler av verden, inkludert hele Europa, Nord-Amerika, India, Midtøsten og til og med Japan. Takket være sin tilstedeværelse i mange globale markeder har Zano omfattende erfaring med de optimale materialene for bruk i en rekke forskjellige klimatiske forhold - fra varme, tørre og sterke sollys til kalde, fuktige og lite solrike soner.

Du finner listen over Zanos internasjonale partnere HER

Kontakt
Personverninnstillinger