ZANO+ - ZANO+-PROSJEKTET

Individuelle prosjekter og tilpassede bestillinger

ZANO

ZANO PLUS

  • ER INDIVIDUELLE PROSJEKTER OG OPPDRAG
  • ER SAMARBEID MED DESIGNERE, ARKITEKTER, INVESTORER, INSTITUSJONER OG KONTORER
  • ALT SOM GÅR UTOVER STANDARDSORTIMENTET AV LITEN ARKITEKTUR

De har samarbeidet med oss

Samarbeid med arkitektstudioetNytt Studio | Jacek Cinal


Hage kjøkken i rustfritt stål

Utendørs hagekjøkken plassert på fritidsterrassen til et privat hus. I samarbeid med arkitektstudioet Nytt tok ZANO seg av designprosessen, installasjon av komponenter, etterbehandling og montering.

Funksjoner:
>Konstruksjon helt i rustfritt stål
>Topp laget av Kerrock
>Skuffer laget av rustfritt stål, glass og kompositt av høy kvalitet fra Hettich

Kjøkkentoppen og veggen bak kjøkkenet er opplyst, noe som gir helheten en unik karakter.

Les mer Lukk

Samarbeid med ZANO bymøbelsamarbeid med Malinowski Design
for


Urbane møbler på Mint Legacy Tower

www.malinowskidesign.pl

Nok en gang hadde vi æren av å samarbeide med det utmerkede designstudioet Malinowski Design Urban & Landscape. Studioets prosjekt innebar å lage små arkitektur fra bunnen av for utviklingen av en terrasse på skyskraperen Mennica Legacy Tower i Warszawa. ZANO, som produsent av små arkitektur, var ansvarlig for å lage møblene i henhold til designet som ble gitt. Møblene er laget av s235Jr karbonstål, galvanisert og pulverlakkert i RAL 9004. Treverket som ble brukt i prosjektet er hardt eksotisk Iroko-tre beskyttet med olje.

Les mer Lukk

Samarbeid med
for


LANDSKAPSARKITEKTUR RUNDT KONTORBYGNINGEN HIGH 5 I KRAKÓW

Samarbeidet omfattet ZANOs levering av små arkitektoniske elementer valgt ut for prosjektet av Ns Moon Studio og bygging av individuelle, tilpassede benker, bord og røykehytter. Hele prosjektet fyller plassen mellom kontorbygningene i sentrum av Krakow. Bruken av trelignende HPL-laminat bidrar til den unike sjarmen. Bruken av dette gir møblene motstand mot ytre forhold og mekaniske skader over standard. Møbelkonstruksjonene er laget av karbonstål pulverlakkert i fargen RAL 9005. Modeller av urbane møbler fra ZANOs standardutvalg som er med i Ns Moon Studios design er: Universe benker, Soft benker, Kangu reparasjonsstasjon og Pavo resirkuleringsbeholdere.

Les mer Lukk

Samarbeid med arkitektstudioetNytt Studio | Jacek Cinal
for


Kruczek Hair Concept

Samarbeid med designstudioet Nytt Studio for Kruczek Hair Concept. Som en del av samarbeidet produserte ZANO elementer til interiøret i frisørstudioet som rammer med netting som deler rommet, vegghyller, stående stativer og konstruksjon som speil ble hengt på. Elementene ble laget av galvanisert karbonstål, pulverlakkert i 9010 RAL. I tillegg ble det brukt lyst eksotisk treverk, som passer perfekt inn i studioets elegante karakter og harmonerer perfekt med de hvite strukturene.

Les mer Lukk

Samarbeide med Izebela Bołoz | ZANO PlusSamarbeidet med
Izabela Bołoz

Avslapningsbenk i Łódź

www.izabelaboloz.com

Izabela Boloz etablerte sitt designstudio i Nederland i 2011. Blant kundene hennes er kulturinstitusjoner, lokale myndigheter og internasjonale selskaper. Arbeidet hennes er like mangfoldig som bakgrunnen hennes. Det omfatter installasjoner i offentlige rom, objekter og utstillinger. Hun er foreleser ved Eindhoven University of Technology og har undervist ved blant annet School of Form i Poznan og Design Academy Eindhoven.

Izabela Bołoz er en av de ledende designerne som skaper for det offentlige rom. Som produsent av bymøbler påtok ZANO seg prosjektet med en bybenk i flere nivåer på oppdrag fra Łódź designfestival, som Izabela Bołoz er opphavskvinne til. Benken "Relax in Lodz" er en del av en rekke aktiviteter under Lodz-festivalen, som har som mål å forbedre kvaliteten på det offentlige rom og presentere de beste polske designerne og kunstnerne. Ceramika Paradyż er beskytter av prosjektet, og illustrasjonene på benken er laget av Katarzyna Bogucka. Mer om benken finner du på nettstedet til Łódź designfestival.

Les mer Lukk

Samarbeide med Izebela Bołoz | ZANO PlusSamarbeid med
Izabela Bołoz

Installasjonen "Iloquities" i Gdynia

www.izabelaboloz.com

Izabela Boloz etablerte sitt designstudio i Nederland i 2011. Blant kundene hennes er kulturinstitusjoner, lokale myndigheter og internasjonale selskaper. Arbeidet hennes er like mangfoldig som bakgrunnen hennes. Det omfatter installasjoner i offentlige rom, objekter og utstillinger. Hun er foreleser ved det tekniske universitetet i Eindhoven; hun har blant annet undervist ved School of Form i Poznan og Design Academy Eindhoven.

ZANO hadde gleden av å produsere og bygge installasjonen "Iloczyny" designet av Izabela Bołoz. Den komplekse installasjonen, som består av flere segmenter, dukket opp på havnefronten i Gdynia som en del av prosjektet "Grass to Things" i regi av Gdynia Design Centre. Strukturen er laget av rustfritt stål, galvanisert og deretter pulverlakkert i utvalgte farger.

Les mer Lukk

Samarbeid med
Nova Energia

Solbenk

Solbenk laget i samarbeid med forskningssirkelen Nova Energia som en del av rektors stipend fra AGH University of Science and Technology i Kraków. ZANO-ingeniører ga teknisk rådgivning innen mekanikk, elektrisitet og elektronikk. Benk laget av studentene i forskningsklubben og ZANOs produksjonspersonale.

Les mer Lukk

Samarbeid med
Jerzy Maciejowski

BikeOne sykkelstativ

ZANO var entreprenør for utformingen av det kommunale sykkelutleiesystemet BikeOne. Prosjektet ble designet av Jerzy Maciejowski.
Systemet var basert på et nettverk av automatiske sykkelutleie, takket være det kan vi fritt reise rundt i byen uten å ha vårt eget kjøretøy. Vårt selskaps deltakelse inkluderte design, konstruksjon og installasjon av utleiestasjoner.

Les mer Lukk

VI INVITERER DEG TIL Å SAMARBEIDE MED OSS

  • Har du et prosjekt og leter etter en produsent til å gjennomføre det?
  • Leter du etter et passende produkt, men ingen av de du har møtt så langt oppfyller forventningene dine?
  • Leter du etter en underleverandør for stål- og treelementer?
  • Ta gjerne kontakt med oss

KONTAKT

ZANO bybenker
Kontakt
Personverninnstillinger