Industriell design

Vi har designet siden 1988.

BikeOne bysykkelstativadgangskontrollporter i stål

Konsept

For oss er transformasjonen av en idé til et produkt målet på suksess. Takket være vår mangeårige erfaring i bransjen og vårt kreative syn på den nyeste teknologiske utviklingen, gjør vi vårt beste for å implementere selv de mest krevende prosjektene til våre kunder så perfekt som mulig. Vi garanterer deg full profesjonalitet og et bredt spekter av omfattende tjenester.

Prosjektering

Vi tilbyr deg et bredt spekter av tjenester og designaktiviteter:

  • design og 3D-modellering -3D (strukturelle modeller av maskin- og utstyrsdeler, komponenter, faste stoffer og overflater og deres sammenstillinger)
  • behandling av 2D til 3D-dokumentasjon (utarbeidelse av 3D-faststoffer fra flat dokumentasjon)
  • opprettelse av 2D- og 3D-dokumentasjon på grunnlag av eksisterende modeller
  • oppretting av 2D- og 3D-dokumentasjon og tegninger på grunnlag av materialer levert av kunden: skisser, papirdokumenter, skanninger
  • gjengivelse (opprettelse av realistisk visualisering av produktet i 3DMax-systemet)
  • animasjon av komponentbevegelser
  • ulike former for dokumentasjon. På kundens forespørsel kan vi gjøre eventuelle utvidelser
  • utarbeidelse av bruks- og monteringsanvisninger i alle faser av prosjektet.

Teknisk dokumentasjon

Våre standarder for å lage dokumentasjon er alltid i tråd med gjeldende standarder. På forespørsel skreddersyr vi dem også til det spesifikke prosjektet og forventningene. Vi tilbyr våre tjenester til både selskaper og individuelle kunder.

Prototyping

Vi lager designprototyper i henhold til dokumentasjonen fra kunden. Takket være vårt profesjonelle verksted med erfarne og kompetente medarbeidere er vi i stand til å utføre bestillinger for bygging av de mest varierte prototyper, som i stor grad er relatert til stålkonstruksjon. Ved hjelp av sin spesialkunnskap og profilerte ferdigheter produserer våre erfarne medarbeidere en rekke prototyper i et bredt spekter av strukturelle disipliner. På denne måten oppnås fullt funksjonelle prototyper, som gjør det mulig å kontrollere spesifikke designforutsetninger og eliminere mulige feil. Å jobbe med en prototype muliggjør en raskere og mer perfekt innledning til mer effektiv serieproduksjon.

Kontakt
Personverninnstillinger