Hva er urban grønn design?

Vi har designet siden 1988.

Livene våre utspiller seg blant grøntområder. Og selv om det ofte er ubemerket og undervurdert, spiller det en svært viktig rolle i hverdagen vår. Urbane grøntområder finnes i mange forskjellige former - imponerende parker, torg, grønne områder, prydbed, grønne vegger og kjøkkenhager. I tillegg gjør beholdere og plantepotter det mulig å introdusere grønt i små områder, som terrasser og balkonger, og i interiøret i bedrifter, kontorer, kjøpesentre og andre offentlige bygninger. Grønt er et element som forbedrer den estetiske og funksjonelle verdien av ethvert rom, og det er derfor fraværet av det noen ganger er så akutt.

Utformingenav urbane grøntområder samler mange disipliner, som byplanlegging, byplanlegging, hagebruk og landskapsarkitektur, og krever derfor mye kunnskap, omsorg og engasjement. Ideen, metoden for å kombinere planter, former, materialer og farger på en slik måte at det designede rommet ikke bare blir originalt, funksjonelt, men viktigst av alt, attraktivt for innbyggere og besøkende.

Alle designernes aktiviteter tar sikte på å forvandle det monotone byrommet til et grønt, originalt og funksjonelt rom. Derfor må urbant grønt skapes gjennomtenkt og nøye, ettersom det introduseres i det offentlige rommet som brukes av innbyggere og turister.

Grønn design er faktisk ikke noe annet enn en prosess hvis essens er å skape vennlige steder i harmoni med de eksisterende omgivelsene.

Kontakt
Administrer informasjonskapsler