ZANO solenergi bymøbler

ZANO Smart by

Hva er ZANO Smart City?

ZANO Smart City er et svar på behovene i en verden i endring. Vi lager bymøbler som gjør det mulig for deg å blant annet: trådløs telefonlading, høyhastighets internettilgang eller belysning etter mørkets frembrudd. Strømkilden til disse møblene er ren energi fra solcellepaneler, noe som gjør solmøblene våre helt autonome.

Smarte bymøbler

Hos ZANO er vi avhengige av soldrevne løsninger fordi vi vet hvor viktig ren luft er for oss og miljøet vårt.

I designprosessen fokuserer vi på utseende, holdbarhet og funksjonalitet. Våre møbler er laget av rustfritt stål, karbonstål, innfødt tre (furu, gran, gran), eksotisk tre (sapeli, iroko, meranti, tauari), HPL-laminater og herdet glass.

Våre smarteprodukter

Vårt sortiment inkluderer for tiden: solbenker fra Photon-, Scandik- og Flash-linjene, samt Sunflower- og Universe-solstasjoner.

Realiseringer av Photon-benker

Nedenfor presenterer vi Photon solbenk laget av rustfritt stål og eksotisk iroko-tre, oljebelagt i teak. Benkens energikilde er solcellepaneler beskyttet av en plate av herdet glass, som fungerer som et sete. Denne modellen er utstyrt med et Wi-Fi-hotspot, en induksjonslader, et panel med tre USB-porter i Quick Charge-standarden for lading av mobile enheter og LED-belysning som aktiveres når mørket faller på (plassert under benken).

Bymøbler drevet av solcellepaneler

Flash-benk realiseringer

Flash benk med et solcellepanel plassert i ryggstøtten. Møbelet er laget av karbonstål, galvanisert og pulverlakkert i RAL 7004. Treverket som brukes er innenlandsk gran lakkert i eik. Benken er utstyrt med en induktiv lader, et panel med tre USB-porter i Quick Charge-standarden, et Wi-Fi-hotspot og en 230V AC-kontakt.

Benken inkluderer USB, Wi-Fi, 230V stikkontakt, induktiv laderFlash solcellebenk | ZANO bymøbler

Realisering av Universe solstasjon

Universe solstasjon er laget av rustfritt stål og iroko-tre i teakfarge. Solcellepanelet er laget av to gjennomsiktige plater av herdet glass og monokrystallinske celler. I øyehøyde med brukeren er det en modul som inneholder 6 USB-porter, samt en visning av stasjonens nåværende batteriladestatus. To induktive ladere er tilgjengelige på setet. Universe tilbyr også høyhastighets internettilgang.

Implementering av solcellestasjonen Sunflower

Solcellestasjonen Sunflower nedenfor er laget av karbonstål, galvanisert og pulverlakkert i RAL 7024, og består av en baldakin der solcellepanelene er montert og en stripe med LED-lys som aktiveres automatisk når mørket faller på. Stasjonen har et bord som er laget av vandalsikkert HPL-laminat. Stasjonen er utstyrt med en induktiv lader og et panel med to Quick Charge USB-porter. På bakken er det en benstøtte laget av rustfritt stål.

Modul ALLTID PÅ!

Modul Alltid PÅ! Valgfri reservestrømmodul for benken / stasjonen. Når det ikke er nok sollys, bytter modulen automatisk strømkilden fra solcellepanelene til det kommunale strømnettet, slik at benken ALLTID er PÅ med alle tilgjengelige alternativer!

Alltid PÅ! Reservestrømforsyning for solcellebenken fra 230 V strømnettet. 24 timer på!

Modulen er tilgjengelig som ekstrautstyr på alleSMART CITY-produkter!

Ta kontakt med oss

Har du noen spørsmål? Kontakt oss via e-post eller telefon!

Gå til kontakt

Se resten av våre produkter for landskapsarkitektur

ZANO er ikke bare intelligente solmøbler, men også en hel rekke små arkitektur, som søppelkasser, resirkuleringsbeholdere, bystoler, bybenker, solstoler, blomsterpotter, bord, sykkelstativ, stolper, sykkelreparasjonsstasjoner og mange andre.

Gå til ZANO-tilbudet
Kontakt
Administrer informasjonskapsler