Designstudio

32 års erfaring.

Idé

Vårt designstudio ble opprettet spesielt med tanke på våre kunders uvanlige, krevende og ukonvensjonelle ideer. Som et selskap som følger modernitetens ånd, ønsker vi å oppfylle alle forventningene som stilles til oss. Derfor, hvis produktene i tilbudet vårt ikke harmonerer med din visjon, vil det absolutt være en suksess å kontakte Zano designstudio. Vårt kreative team av arkitekter, ingeniører og grafiske designere, ved hjelp av den nyeste teknologien og programvaren, vil forvandle enhver designidé til en virkelig vakker og brukbar form. For større effektivitet har vi delt omfanget av studioets aktiviteter i to komponenter: industriell design og småskala arkitekturdesign.

Profesjonalitet

Førstnevnte er basert på et bredt spekter av tjenester, alt fra design i programmer som 3ds Max, SolidWorks og AutoCAD til opprettelse av teknisk dokumentasjon og prototyping. De fleste av industridesignstudioets aktiviteter er basert på konstruksjoner i svart stål og rustfritt stål, som balanseres av tre- eller glasselementer. Våre spesialister bruker sin kunnskap og erfaring fra et bredt spekter av konstruksjonsdisipliner.

Innovasjon

Utformingen av småskala arkitektur er derimot basert på opprettelsen av de enkelte funksjonelle elementene i et tettstedsområde. Hvis du har et drømmedesign for et bymøbel, vil du ved hjelp av denne designavdelingen kunne lage det perfekte, realistiske motstykket. Det lille arkitekturstudioet begrenser seg ikke til en ledende stil, men refererer til både moderne og retro estetikk. Våre urbane møbler er hovedsakelig laget av rustfritt stål, svart stål og tre komplementer. På spesiell forespørsel tillater vi imidlertid bruk av for eksempel harpiksbetong, arkitektonisk betong eller støpejern. Vi kan derfor tilby originale gatemøbler i enhver stil, størrelse og farge - i henhold til kundens ønsker. Mange polske kommuner og byområder har allerede satt sin lit til designene våre...

Samarbeidet med designstudioet Zano gir ubegrensede muligheter for konseptuelleuttrykk...

Kontakt
Personverninnstillinger