Typer av stål

32 års erfaring.

Vårt tilbud inkluderer elementer av gatemøbler, som på grunn av deres konstruksjon kan deles inn i de som er laget i rustfritt stål og de som er laget i karbonstål og forvitringsstål.


Vi galvanisererkarbonstål og maler det deretter i ønsket RAL-farge. Nedenfor er en palett med de mest populære RAL-fargene.


Enhver farge valgt av kunden er imidlertid tilgjengelig.


MERK: Fargeprøvene som vises er kun for illustrasjonsformål. Det er forskjeller i visningen av prøvene avhengig av skjermen din.

Palett med de mest populære fargene:

RAL 9005

9005 - svart

RAL 9011 stålfarge

9011 - svart grafitt

Farge RAL 7016

7016 - mørk grafitt

RAL 9007

9007 - mørkt stål

RAL 9010

9010 - hvit

Enhver RAL-farge spesifisert av kunden er tilgjengelig

Eksempler på bruk av RAL-fargen 9005

Nedenfor er bildene Fotonbenk 02.409.2 og Stilo benk 02.448 lakkert i RAL 9005. Photon-benken har et sete av gran malt i TEAK, mens Stilo-benken har eksotisk Tauari-tre.

Eksempler på bruk av RAL-fargen 9011

RAL 9011 grafitt svart

Nedenfor er bilder av møbler malt i 9011 RAL. Benkene har Iroko eksotisk tre - oljet, mens kurvene er ferdig i trelignende HPL.

Eksempler på bruk av 7016 RAL-fargen

Nedenfor er bilder av Origami-benker og Pavo søppelkurver, malt i 7016 RAL. Treverket i produktene er gran, lakkert.

Eksempler på bruk av 9007 RAL-farge

Duo fluktstoler, Penrose benker og Agawa blomsterpotter, malt i 9007 RAL. Treverket som brukes i disse møblene er nåletre av innenlandsk opprinnelse malt i fargen Cypress.

Eksempler på bruk av RAL-fargen 1003

RAL 1003 gul

Enkel benk i ryggløs versjon er vist nedenfor. Stålkonstruksjonen (karbonstål) er galvanisert og lakkert i RAL 1003. Treverket som brukes i benken er bartre av europeisk opprinnelse, malt i en ugjennomsiktig grafittfarge.

Eksempler på bruk av RAL-fargen 1016

RAL 1016 - sitron

Benk Domino 02.440 modifisert for å passe kundens behov (forkortet) laget av karbonstål, galvanisert og pulverlakkert i RAL 1016. Treverket som brukes i designet er eksotisk Iroko-tre.

TIGER Drylac® 68/60115 maling.

Karbonstålfarge | TIGER Drylac® Rustent jern

Solstasjon Universe og kurv Tubus laget i karbonstål lakkert i en matt rustjernimitasjon. Treverket som brukes i solstasjonen er eksotisk Iroko-tre behandlet med "Larch" -olje.

Enhver RAL-farge spesifisert av kunden er tilgjengelig.

Rustfritt stål

Materiale: rustfritt stål | Urbane møbler | Urbane møbler

Rustfritt stål i henhold til EN 10088 med et kvalitetsnummer på 1.4301 (American AISI 304SS) er et materiale med spesielle fysiske og kjemiske egenskaper. Dens viktigste egenskaper er:

  • korrosjonsbestandighet
  • motstand mot høye temperaturer
  • anvendelighet i områder utsatt for sterke atmosfæriske forhold (vind, regn, snø, sterk sol)
  • skinnende glans og veldig enkelt overflatevedlikehold

Nedenfor er eksempler på bruk av rustfritt stål sammen med arkitektonisk betong, standard tre (europeisk-iglastisk) og eksotisk tre.

MERK

  • Fargen på møblene kan avvike på bildet på skjermen fra den faktiske fargen på møblene.
  • Rustfritt stål har en veldig høy motstand mot ytre forhold, men det bør pleies og vedlikeholdes som alle andre materialer.

Forvitringsstål

Urbane møbler, hagemøbler i værbestandig stål

Forvitringsstål - en type lavlegert stål som, når det utsettes for en passende prosess, får et beskyttende lag som ser villedende ut som rust. Dette gir en interessant visuell effekt kombinert med gode beskyttende egenskaper. Dette er imidlertid ikke værbestandighet på nivå med rustfritt stål. Forvitringsstål er fortsatt utsatt for vannpåvirkning hvis deler av stålet ikke er belagt. Dette resulterer i korrosjon. Vi anbefaler derfor at møbler i værbestandig stål bestilles med tanke på bruk innendørs eller under tak.

Kontakt
Administrer informasjonskapsler