Trefarger

32 års erfaring.

Prøveboken nedenfor viser prøver av europeisk bartre, beiset i individuelle farger.

  • Produsenten garanterer ikke at alle leverte treelementer vil ha samme fargevalg (dette er umulig på grunn av materialets natur - tre).
  • Fargen på treelementene vil være lik den foreslåtte, men ikke identisk med den tilsendte prøven.

Enhver farge angitt av kunden er tilgjengelig på individuell bestilling.

Farge "Eik

eik

Bildene nedenfor viser møbler som bruker bartre med fargen "Eik". Liggestolene Duo og bordet med stolene Amicus er laget av karbonstål lakkert i 9005, mens benkesettet Simple med potter er i 7024 RAL-stål.

Farge "Mahogany"

mahogni

De følgende bildene viser bruk av bartre i fargen "Mahogany".

Farge "Teak"

teak

Bildene nedenfor viser Photon benk og Flash line møbler laget av karbonstål - malt, og grantre malt i fargen "Teak".

Farge "Cypress"

Trefarge Cypresssypress

Bildene nedenfor viser møbler med tre malt i fargen "Cypress", sammenstilt med både rustfritt stål og stål malt i 9005 RAL og 5011 RAL.

Farge "Valnøtt"

valnøtt

Nedenfor er Photon solbenk presentert i en versjon laget av karbonstål malt i fargen 9006 RAL, og ved bruk av nåletre av innenlandsk opprinnelse malt i fargen "Valnøtt". Det siste bildet viser Photon-benken med tre i fargen "Valnøtt", og stål malt i 7021 RAL - mørk grafitt.

Enhver farge er tilgjengelig på individuell forespørsel.

Eksotisk tre er tilgjengelig som et ekstra alternativ mot en ekstra kostnad. Eksotisk tre er impregnert med olje i forskjellige farger. Oljingen påvirker fargen på treverket. Eksempler på tresorter er gitt nedenfor:

Iroko

Et lyst, hardt eksotisk tre av afrikansk opprinnelse med en ujevn farge fra gult via gull til brunt.

Iroko

Nedenfor kan du se bilder med bruk av Iroko-tre. Som realiseringene viser, er fargetonaliteten bred, og tre fra samme parti er ikke ensartet i fargen.

Sapeli

Et hardt eksotisk tre med betydelig høyere motstand mot vær og vind. Tre med fargetoner fra gyllent til rødbrunt.

Sapeli

Nedenfor er bilder med Sapeli treverk. Treet kjennetegnes av milde toner med farger fra gylden til rødbrun.

Meranti

Dette er et hardt eksotisk tre av asiatisk opprinnelse. Det har mange varianter avhengig av opprinnelsesregion og egenskaper. Avhengig av arten har Mranti kremfarger med overganger til rosa og rødbrun. Det er et uregelmessig farget tre.

Meranti eksotisk tremeranti

Tauari

Tauari er et eksotisk treslag som er hjemmehørende i Sør-Amerika. Også kjent som "brasiliansk eik". Det er et lyst tre med en varm farge og edle årer. Det er veldig solid og holdbart, svært motstandsdyktig mot skader. Den spesielle egenskapen er duften, som ligner på lin, som kan bli værende i veldig lang tid.

Tauari eksotisk treverktauari

Nedenfor er dobbeltbenkene Flash, bordene Domino 13.440.1 og benkene Stilo 02.448 i dobbeltoljet eksotisk Tauari-tre.

Jatoba

Jatoba er en eksotisk tresort som stammer fra Afrika. Det kjennetegnes av sin varme, rødlige farge og særegne åretegning. Fordelene inkluderer høy holdbarhet og hardhet. Det er det tyngste treverket i vårt sortiment. Ved bruk av denne tresorten bør det tas hensyn til produktets høyere vekt.

Jatoba treJatoba

Benken vist nedenfor er solbenken Photon 02.009 med ryggstøtte.

MERKNADER:

  • Et unikt trekk ved eksotisk tre er dets styrke og de brede farget onene innen en enkelt tresort. Når du bestiller eksotisk tre, må du forvente en rik farge på treelementene.
  • fargen på treelementene vil være lik den foreslåtte, men ikke identisk med den tilsendte prøven.
  • fargen på møblene kan avvike på bildet på skjermen fra den faktiske fargen på møblene.
  • Vær oppmerksom på at tre gjennomgår en naturlig aldringsprosess. Over tid mister fargen sin opprinnelige metning.

Plastlaminatene i vårt tilbud er en erstatning for treelementer. Bruk av HPL krever strukturelle endringer i møblene. Deres fordel er ekstrem motstand mot værforhold. De er mindre utsatt for sollys, vind og fuktighet enn tre.HPL er et flammehemmende materiale. Med riktig teknologi beholder laminater sitt opprinnelige utseende lenger.

HPL med trestruktur

Duroplastisk trykklaminat (HPL) er i samsvar med EN 438-6 type EDF. Laminatet er svært motstandsdyktig mot aldring, takket være et lag med dobbeltherdet akryl-polyuretanharpiks. Det er et flammehemmende materiale.

HPL trefiberlaminatHPL

HPL-plater brukes hovedsakelig i utemøbler. Nedenfor er en anvendelse av laminatet i en carport - røykerom, bord og hagemøbler fra Bus-serien.

Kontakt
Administrer informasjonskapsler